fbpx

In termen de 14 zile de la primirea coletului (OUG 34/2014 privind achizitionarea produselor la distanta) trebuie sa completati formularul de retur din sectiunea Contact sau ne anuntati in scris pe e-mail, instagram, facebook / Whatsapp / cbcouture_/ CBcouture intentia de a returna produsul cumparat.
Retur: Datorita faptului ca produsele sunt realizate la comanda CB-Couture.ro NU accepta retur! Doar schimbul produsului cu alt model/marime/culoare.

Primim doar coletele pentru schimbare de produs a caror plata de transport este efectuata de destinatar.

Daca cumparatorul face retur si schimba produsul cu altul (alt model/marime/culoare) din valoarea totala se va adauga taxa de retur.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie / un produs gresit/comanda intarziata >10 zile,iar returul va fi organizat de catre noi.

Daca doresti sa schimbi produsul cu o alta culoare/marime/model, te rugam sa ne contactezi in prealabil prin email la adresa cbcouture2@yahoo.com sau pe celelalte retele in care veti specifica foarte clar numarul comenzii, numele dvs si produsul pe care il doriti la schimb.

Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.Produsul pe care doriti sa-l schimbati trebuie trimis catre noi printr-un curier organizat de noi.

Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat si sa aibe eticheta. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale ( legea 249/2015, art 16(8) ).

Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este folosit,deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura!
Produsele personalizate nu se returnează! În cazul în care ati facut comanda pentru produse personalizate,trebuie sa aveti in vedere faptul ca acestea nu se returneaza!